diumenge, 30 de març del 2008

El fenomen Polònia

L'altre dia, navegant per internet, vaig veure una notícia que em va impactar i que, alhora, em va fer molta gràcia.


Abans de dir-vos la notícia esmentada us vull fer una pregunta: creieu que el fenomen-Polònia és només una pura exageració i que realment el programa no ha arribat tan enllà com afirmen realment els que el fan?


Una bona mostra que constata aquest fenòmen-Polònia és la notícia de què parlava fa un moment. El cas és que la revista espanyola Spanish Real State-Revista del Mercado Inmobiliario ha publicat un article sobre la pèrdua de recaptació de la Generalitat per la crisi immobiliària amb una fotografia del conseller Antoni Castells que no pertany precisament al conseller. Pertany al personatge d'Antoni Castells del Polònia.


El portal Vilaweb es va fer ressò d'aquest error i per aquest motiu vaig conèixer la notícia. Vilaweb considera que segurament el redactor de l'article de la revista espanyola va agafar una de les primeres imatges que apareixen al Google cercant Antoni Castells.


No cal ser gaire televisiu per adonar-se que el programa de sàtira política que presenta i dirigeix el Toni Soler està cada dia més amunt que els mateixos polítics que interpreten. No només els nens del No em ratllis! (programa presentat per la sempre magistral Júlia Otero) confonen els actors amb els personatges reals. També s'equivoquen els redactors de revistes espanyoles... I més gent.

2 comentaris:

Viure el món ha dit...

Jajajajajajajaja que fort!!! La veritat és que hi ha personatges molt ben fets, alguns actors els claven, però home, s'ha de ser exageradament curt de gambals i un molt mal periodista per penjar la foto del personatge en comptes de la del polític real!! XDDDD

-Alima-

Quatre pedres ha dit...

Sí, sí, s'ha de ser molt poc espavilat per confondre una imitació amb el conseller de debò. Però ja sabem que alguns periodistes aconsegueixen el títol a una tòmbola! XD