divendres, 16 de maig del 2008

Woody Allen a Cannes amb Vicky Cristina Barcelona

Com segurament tots i totes sabreu, Woody Allen va rodar l'estiu passat a Barcelona la seva darrera pel·lícula amb un repartiment de luxe: Javier Bardem, Penélope Cruz i Scarlett Johansson. La pel·lícula, que s'estrenarà de manera oficial l'octubre d'aquest mateix any durant les festes de la Mercè, es projectarà per primera vegada aquesta nit al Festival de Cannes, fora de competició.


Fa uns mesos algunes veus van dir que el director nord-americà havia acabat molt cansat del rebombori que havia causat el rodatge a la ciutat catalana i que per aquest motiu havia decidit de no rodar cap altra pel·lícula a Barcelona. Aquest mateix matí, durant una entrevista amb alguns periodistes a Cannes, ha afirmat, però, que li "agradaria tornar a filmar a Barcelona, o fins i tot a Madrid o Sant Sebastià".


Sigui com sigui, Woody ALlen ja ha complert la seva promesa de rodar almenys una pel·lícula aquí. Vicky Cristina Barcelona és, afortunada o desafortunadament, el nom escollit per al film. Haurem d'esperar uns mesos encara per poder veure com enfoca la ciutat de Barcelona el director de Match point. I la podrem veure a Catalunya, per cert, únicament en català i en anglès.


Per obrir boca us deixo amb el primer tràiler displonible de Vicky Cristina Barcelona.




4 comentaris:

Viure el món ha dit...

Tinc ganes de veure-la, aquesta pel·licula. Això que estigui filmada a Barcelona... m'agrada, m'agradarà veure-la, em té intrigada. Per fi els nostres carrers, els nostres taxis i els nostres monuments a una gran producció!!!

-Alima-

Quatre pedres ha dit...

Acabo de llegir que l'estrena de la pel·lícula ahir a Cannes va ser un èxit. El film va provocar rialles i grans aplaudiments.

Pel que sembla, la pel·lícula mostra, per sort, pocs tòpics a "la española", i una visió molt turística de la ciutat. Em sembla bé.

També he llegit que el repartiment està a l'alçada i que, de tots, és Penélope Cruz qui guanya per golejada amb la seva interpretació.

Ja queda menys per veure-la!!

Anònim ha dit...

Anirem a veure-la al cine, si voleu!

- Amneris -

Viure el món ha dit...

Jo la veuré en italiààà!!! jajajajajajajaja La Penélope en italià... umhhhhh Ja us diré el què XDDDD

-Alima-